HOCKEYGEAR - Proffsbutiken 

Vi är en specialiserad ishockeybutik som funnits på nätet sedan 2005 och med fysik butik sedan 2007. Vi var först i Sverige med att sälja skottramp och har under årens lopp levererat hundratals målburar, skottplattor och andra hjälpmedel över hela Sverige. När vi öppnade butiken i Solna så breddade vi vårt sortiment och är idag norra Stockholms mest välsorterade Hockeybutik.  

Vi har valt att jobba med de 2 största varumärkena inom Hockeyn, Bauer och CCM. Med dessa leverantörer har vi också ett antal samarbetsföreningar som vi stöttar på olika sätt. Vår affärsidé är att vara det självklara valet för alla som spelar ishockey oavsett nivå. Vi vill också göra vad vi kan för att bidra med kunskap till alla unga hockeyspelare som drömmer om ett liv som hockeyproffs. Vi satsar hårt på att hjälpa de allra minsta att välja rätt utrustning till en vettig kostnad. 

När spelarna blir äldre så ställs högre och högre krav på utrustningen. Det gäller både skyddsnivå och hållbarhet. Idag är ishockey en åretruntsport och de flesta tränar och spelar matcher 5-6 dagar i veckan redan i tidig ålder. Vi guidar er till rätt skyddsnivå och rätt storlek.

 

Vi utbildar oss fortlöpande och väljer alltid ut det bästa av det senaste som våra leverantörer har att erbjuda. Vi testar alltid toppmodellerna själva innan de släpps på marknaden. Numera släpps det nya produkter i ett högt tempo och hos oss hittar ni alltid nyheterna först! 

Hockeygear bildar tillsammans med några fler av landets ledande Hockeybutiker en hockeygrupp som ingår i Sportringen. Detta samarbete ger oss en styrka att kunna erbjuda rätt produkter till rätt pris. 

Hos oss kan ni slipa profil och vässa skridskorna för bästa resultat. Vi har de senaste maskinerna från Prosharp som är den ledande tillverkaren av slipmaskiner i Sverige. När ni köper skridskor hos Hockeygear så ingår alltid värmning och slipning. Fråga oss gärna om råd och vad som är det senaste inom slipning. Se vår slipguide för mer information. 

Vi byter skenor på de flesta skridskor och lagar även nitar och öljetter.