Hockeygear är ett familjeföretag som funnits på nätet sedan 2005 och med fysisk butik i Solna sedan 2007. Vi var först i Sverige med att sälja skottramp och har under årens lopp levererat hundratals målburar, skottplattor och andra hjälpmedel över hela Sverige. När vi öppnade butiken i så breddade vi vårt sortiment och har idag ett komplett sortiment enbart för ishockey. Vår butik på 400 m2  är alltid välfylld med de senaste produkterna på marknaden.

Hos oss är kunden i fokus! Vi finns till för våra kunder och vårt mål är att ge så bra service som möjligt. En nöjd kund är en bra kund som troligtvis kommer tillbaka samt delar med sig av sin erfarenhet med andra spelare och föräldrar. Vi växer stadigt och är nu en av Sveriges största ishockeybutik men vi ger ändå alla kunder samma personliga och professionella service.

Vi har valt att jobba med de 2 största varumärkena inom Hockeyn, Bauer och CCM. Med dessa leverantörer har vi också ett antal samarbetsföreningar som vi stöttar på olika sätt. Vår affärsidé är att vara det självklara valet för alla som spelar ishockey oavsett nivå. Vi vill också göra vad vi kan för att bidra med kunskap till alla unga hockeyspelare som drömmer om ett liv som hockeyproffs. Vi satsar hårt på att hjälpa de allra minsta att välja rätt utrustning till en vettig kostnad. 

När spelarna blir äldre så ställs högre och högre krav på utrustningen. Det gäller både skyddsnivå och hållbarhet. Idag är ishockey en åretruntsport och de flesta tränar och spelar matcher 5-6 dagar i veckan redan i tidig ålder. Vi guidar er till rätt skyddsnivå och rätt storlek.

Vi utbildar oss fortlöpande testar alltid toppmodellerna själva innan de släpps på marknaden. Numera släpps det nya produkter i ett högt tempo och hos oss hittar ni alltid nyheterna först! 

Hockeygear bildar tillsammans med några fler av landets ledande Hockeybutiker en hockeygrupp som ingår i Sportringen. Detta samarbete ger oss en styrka att kunna erbjuda rätt produkter till rätt pris. 

Vi är skridskoexperterna! Vi lägger extra stor vikt vid skridskoförsäljning och ger allt för att guida Dig till rätt skridskor. Vi vet hur viktigt det är att ha en skridsko som passar perfekt och har en prestanda som håller för den nivå du spelare på. Om det inte finns standardskridskor som passar så kan vi hjälpa till att beställa Custom Skridskor som tillverkas efter dina fötter.