My BAUER

Proffsen har länge kunnat göra sina egna val på skridskor, klubbor och målvaktsutrustning som är anpassade efter deras behov. Nu har vi tillsammans med BAUER öppnat upp den möjligheten för alla spelare! Detta ger dig möjlighet att göra egna val som ger dig en unik produkt som passar just dig. 2018 började vi göra skridskor som baserades på den unika scanningen för en specifik spelare. Alla fötter är olika och även om det finns flera olika modeller och storlekar på de standard skridskor vi erbjuder så passar de inte alla. My BAUER skridskor tillverkas exakt efter en 3D modell som görs just efter din fot! Detta ger en överlägsen passform och en skridsko som gör att du kan prestera maximalt i varje byte.
Målvakter vill ofta göra egna anpassningar på sin utrustning. Det kan vara remmar, break (var skydden är mjukare) och design t.ex. Nu kan ni beställa era egna skydd via MyBAUER och få exakt de skydd som ni vill ha. En egen design gör att du sticker ut och du kan få färger som passar exakt med det matchställ som ditt lag använder.
My BAUER klubbor släpps i slutet av Juli och ger dig möjligheten att välja skaft, blad, flex och färg för att få en klubba som passar dig perfekt! Tidigare har man också kunnat beställa egna klubbor men då har valen varit få och man var tvungen att beställa ett större antal åt gången. Nu öppnas nya möjligheter och du kan beställa bara 1 st klubba om du vill (My BAUER PRO = minimum 2 st).

Skridskor Design & Beställning

För att beställa My BAUER skridskor så besöker du oss i butiken. Vi scannar dina fötter och går igenom de val du kan göra. Vi beställer skridskorna och leverans sker till oss efter ca 3 veckor. Du får då komma till Hockeygear så värmer vi skridskorna och slipar dem efter dina önskemål. Du har då möjlighet att köpa till extra stål vilket vi rekommenderar att man alltid har med sig i bagen!
På BAUER's hemsida kan du se vilka val som går att göra på skridskorna vid beställning.

Klubbor Design & Beställning

På BAUER's hemsida kan du i lugn och ro designa dina klubbor och göra de val du vill göra. Om du är osäker på vilket skaft eller vilken flex som passar dig så kommer du till oss i butiken och rådgör med personalen. Du kan då testa i vår skottramp vilken som passar dig bäst.
När du gjort din design så sparar du länken och mailar den till mybauer@hockeygear.se.

Leveranstiden ligger på ca 6-8 veckor.

Målvakt Design & Beställning

På BAUER's hemsida kan du i lugn och ro designa dina skydd och göra de val du vill göra. Om du är osäker på storlek så kommer du till oss i butiken och rådgör med personalen. Du kan då testa de standardskydd vi har i butiken och utgå ifrån dem. När du gjort din design så delar du den med oss genom att klicka på "share" eller "copy link" och maila till mybauer@hockeygear.se.
Leverans sker till Hockeygear och leveranstiden ligger på ca 8-12 veckor.

Priser (2019-05-22)

My BAUER skridskor JR/SR, (2X PRO, 2S PRO, 2N PRO) = 11999:-
My BAUER klubbor SR (1X Lite, 2S PRO, 2N PRO) = 2999:-
My BAUER klubbor Int (1X Lite, 2S PRO, 2N PRO) = 2599:-
My BAUER klubbor JR (1X Lite, 2S PRO, 2N PRO) = 2299:-
My BAUER PRO klubbor SR (1X Lite, 2S PRO, 2N PRO) = 3499:-
My BAUER PRO klubbor Int (1X Lite, 2S PRO, 2N PRO) = 2899:-
My BAUER PRO klubbor JR (1X Lite, 2S PRO, 2N PRO) = 2599:-
My BAUER MV benskydd SR (2S PRO, 2X PRO) = 25999:-
My BAUER MV plock SR (2S PRO, 2X PRO) = 8499:-
My BAUER MV stöt SR (2S PRO, 2X PRO) = 6699:-
My BAUER MV benskydd SR (2X) = 13499:- (Tillgängligt slutet av Juni)
My BAUER MV plock SR (2X) = 3999:- (Tillgängligt slutet av Juni)
My BAUER MV stöt SR (2X) = 2999:- (Tillgängligt slutet av Juni)
My BAUER MV benskydd Int (2X) = 10999:- (Tillgängligt slutet av Juni)
My BAUER MV plock Int (2X) = 3499:- (Tillgängligt slutet av Juni)
My BAUER MV stöt Int (2X) = 2599:- (Tillgängligt slutet av Juni)