LEVERANSVILLKOR

Vi levererar alla produkter med DHL för en kostnad av 49-299 SEK inom Sverige. Fraktkostnaden beror på varans storlek. Frakten visas när ni kommer till kassan innan ni godkänner köpet. Vi leverar inte utanför Sveriges gränser. 

LEVERANSTID

Leveranstiden är normalt ca 2–7 arbetsdagar. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat. Men vi levererar din beställning så fort vi bara kan. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.

LEVERANSBEKRÄFTELSE

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med sändningsnummer i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager. 

TRANSPORTSKADOR

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår kundtjänst via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

EJ UTHÄMTADE PAKET

Paket som ej hämtas ut hos DHL Service point returneras till Hockeygear. Vi debiterar då den verkliga fraktkostnaden till och från utlämningsstället. 

Hämta själv hos hockeygear i solna


Du kan välja att hämta er order i butiken i Solna. Vi skickar ett SMS eller e-postmeddelande till dig så fort produkterna är framtagna och redo att hämtas, så att du inte åker ut i onödan. Vår butik har öppet vardagar mellan kl. 11.00 och 19.00 samt Lördagar 11.00-15.00. Under perioden Augusti till Mars har vi även öppet på Söndagar mellan 11.00-15.00.

En karta som hjälper dig att hitta till butiken finns under rubriken Butiker.