Jesper Bratt

Jesper kommer att vara på plats i butiken ca kl. 16-17! Kom och träffa Jesper som gjorde stor succé under sin första säsong i NHL. Från AIK i Allsvenskan till förstauppställningen i NJ Devils!

NOCCO & Barebells

Nocco & Barebells kommer till Hockeygear och bjuder på smakprov på deras goda glassar!
De är på plats kl. 12-16

1 Års Jubileum

För 1 år sedan öppnade vi vår nya butik på Växlarevägen 27 i Solna! Efter 10 år i vår lilla butik på Enköpingsvägen gjorde vi en storsatsning på en större och mer ändamålsenlig lokal. Det blev en otrolig succé. Under året har vi fått en massa nya kunder och nu satsar vi vidare för at nå ännu fler. Vi har utökat vårt sortiment och vår personal för att kunna ge er ännu bättre service!

2017 utsågs Hockeygear till årets BAUER butik i Sverige! Det är vi otroligt stolta över. Det visar att vår satsning var rätt och vi är numera en av Sveriges största Hockeybutiker.

Hockeygear är en av endast 10 butiker i Sverige som har BAUER scanner. Med hjälp av den kan vi hjälpa er att hitta de perfekta skridskorna. Nu kan vi även använda den för att erbjuda custom skridskor. Vi scannar dina fötter och skickar över resultatet till fabriken som sedan tillverkar skridskorna exakt efter dina fötter. Har ni problem att hitta rätt skridskor så har vi lösningen!

BAUER produktsläpp 2018

Idag 15 Juni släpper BAUER följande produkter:
- Supreme 2S PRO skridskor
- Nexus 2N skridskor
- Nexus 2N PRO klubbor
- Vapor 1X LITE skydd
- Vapor 1X Lite handskar
- Vapor 1X Lite byxor

Kom in och prova skridskorna och testa klubborna i vår skottramp!

BAUER kommer också med ett nytt stål som passar alla skridskor med Edge hållare (klickhållare). Nya LS5 stålet är ett stål av högsta kvalitet och med karbonbeläggning. Detta ger bättre hållbarhet, bättre glid och bättre skärpa.

Nya BAUER Speed Plate 2.0 sulan kommer också. Det är en vidareutveckling av den tidigare formbara innersulan.

TÄVLA OM EN 2N PRO KLUBBA! Vi kommer att ha skottävling under dagen där du kan vinna nya 2N PRO klubban!